Skip to main content

Over ons

Bouwbedrijf Van Der Heijden is een middelgroot bouwbedrijf in Breukelen. We realiseren al bijna 40 jaar grote en kleine projecten voor zowel particulieren als bedrijven.
We zijn actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie.

Jeroen is begonnen als timmerman met een klusbedrijf. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is het bedrijf ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Breukelen en wijde omtrek, waar het personeel met veel plezier hun beroep uitoefent.

We proberen sinds jaar en dag jonge mensen enthousiast te maken voor ons mooie vak. Via ons erkend leerbedrijf kunnen leerlingen kennis maken met de vele aspecten van de bouw. In de loop der jaren zijn dan ook veel leerlingen via snuffelstages bij het bedrijf blijven hangen.

Het bedrijf is zeer betrokken bij de omgeving en de maatschappij. Dit zie je bijvoorbeeld door de matches die gemaakt zijn op de Beursvloer Stichte Vecht, waar we ambassadeur van zijn. Voorbeelden van deze matches zijn de verbouwing van de toiletten bij Zwembad de Meent, de realisering van de bijenstal bij de Kinderboerderij of het afdak bij dagverzorgingscentrum de Twijg.


Met onze kennis, ervaring en vakmanschap realiseren wij graag uw ideeën, plannen en wensen!